Menü

Tonhaizer Tibor: Magyar egyháztörténelem

Ár:
3.200 Ft
Jelen kötetünk a kereszténység immáron mintegy kétezer esztendős történetéből egy világméretekben szemlélve kicsinek látszó szeletet helyez górcső alá. Könyvünk a magyar nép hosszú vándorlásainak időszakával veszi az események fonalát, bemutatva e nemzet ősi vallásosságát, majd azt a háttérfolyamatot, melynek révén megismerkedett a monoteista vallásossággal és ezen belül is a kereszténységgel.
Elérhetőség: 547 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Jelen kötetünk a kereszténység immáron mintegy kétezer esztendős történetéből egy világméretekben szemlélve kicsinek látszó szeletet helyez górcső alá. Könyvünk a magyar nép hosszú vándorlásainak időszakával veszi az események fonalát, bemutatva e nemzet ősi vallásosságát, majd azt a háttérfolyamatot, melynek révén megismerkedett a monoteista vallásossággal és ezen belül is a kereszténységgel. Könyvünkben kiemelt figyelmet szentelünk a reformáció ismertetésének. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetünk a katolikus restauráció korára.

E könyv megírása során szem előtt kívántuk tartani azt a szempontot is, hogy lehetőség szerint minél szélesebb spektrumban tárjuk fel a hazánkban működő egyházak, illetve vallási közösségek eredetét.

Kötetünk elsősorban tankönyvként szolgál, de természetesen ajánlani tudjuk minden kedves olvasó számára.

Paraméterek

Kiadó Advent kiadó
Kötés leporelló
Méret A5
Terjedelem 302 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!