Menü

Jacques Doukhan: És lõn nagy szózat a mennyben - Jelenések könyvérõl

Ár:
2.290 Ft
A Biblia utolsó, de egyben egyik legnagyobb jelentõségû könyve, a Jelenések magyarázatát tartalmazza Jacques Doukhan mûve. A szerzõ avatott írásmagyarázóként egyszerre szólítja meg a teológiai tudományban jártas, valamint a Biblia szépségeiben egyszerûen csak gyönyörködni kívánó olvasót. A jelenések könyve bevezetõ igéiben olvasható áldáskívánás reményeiben ajánljuk tanulmányozásra a mûvet: "Boldog, aki olvassa, és akik hallgatják e prófétálásnak beszédeit, és megtartják azokat, amelyek megírattak abban; mert az idõ közel van." (Jel 1:3) terjedelem: 278 oldal
Elérhetőség: 402 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A Biblia utolsó, de egyben egyik legnagyobb jelentõségû könyve, a Jelenések magyarázatát tartalmazza Jacques Doukhan mûve. A szerzõ avatott írásmagyarázóként egyszerre szólítja meg a teológiai tudományban jártas, valamint a Biblia szépségeiben egyszerûen csak gyönyörködni kívánó olvasót.
A jelenések könyve bevezetõ igéiben olvasható áldáskívánás reményeiben ajánljuk tanulmányozásra a mûvet: "Boldog, aki olvassa, és akik hallgatják e prófétálásnak beszédeit, és megtartják azokat, amelyek megírattak abban; mert az idõ közel van." (Jel 1:3)

Terjedelem: 278 oldal

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 140 x 200 mm
Terjedelem 278 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!