Menü

Ellet Joseph Waggoner: Krisztus és az Ő igazsága

Ár:
720 Ft
A könyv bemutatja a Megváltót, mint Isten és ember Fiát, valamint azt, hogy az ember hogyan részesülhet az õ igazságában. Ellet Joseph Waggoner (1855–1916) jól jövedelmezõ orvosi hivatását adta fel, hogy életét a megfeszített Krisztusról szóló üzenet hirdetésének szentelhesse. Teológiatanár, lapszerkesztõ, misszionárius és író, aki sok ezer kortársának mutatta be a megváltás alapigazságait. Ez a kis könyv klasszikusnak számít a Hetednapi Adventista Egyház úttörõinek írásai között. Új kiadása lehetõséget nyújt a mai olvasónak ahhoz, hogy betekintsen a minneapolisi generálkonferenciai ülés egyik elõadójának hitébe és meggyõzõdésébe.
Elérhetőség: 76 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A könyv bemutatja a Megváltót, mint Isten és ember Fiát, valamint azt, hogy az ember hogyan részesülhet az õ igazságában.
Ellet Joseph Waggoner (1855–1916) jól jövedelmezõ orvosi hivatását adta fel, hogy életét a megfeszített Krisztusról szóló üzenet hirdetésének szentelhesse. Teológiatanár, lapszerkesztõ, misszionárius és író, aki sok ezer kortársának mutatta be a megváltás alapigazságait.
Ez a kis könyv klasszikusnak számít a Hetednapi Adventista Egyház úttörõinek írásai között. Új kiadása lehetõséget nyújt a mai olvasónak ahhoz, hogy betekintsen a minneapolisi generálkonferenciai ülés egyik elõadójának hitébe és meggyõzõdésébe.

Paraméterek

Kiadó Heted7világ
Kötés karton ragasztott
Méret 115 x 190 mm
Terjedelem 107 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!