Menü

Dr. Szigeti Jenő: Bibliai nyomokon

Ár:
1.990 Ft
Tanulmányok a bibliai folklór és tárgytörténet körébõl. Ha egy régen írt könyvet vagy régen történt eseményt élõvé akarok tenni, két kérdést kell tisztáznom: akkoriban hogyan gondolkodtak az emberek? Mit jelent ez ma? A kötetben sorakozó 25 tanulmány a Biblia elsüllyedt világának néhány érdekességérõl tudósít, ezzel segít közelebbrõl megismerni a könyvek Könyvét. Olvasmányos, ésszerû írásokat tartalmaz érdekes témákról, olyanokról, amelyeken a mai Biblia-olvasó elcsodálkozhat. Viszont a Biblia ma is a pletykalapok és az áltudományos szenzációkeltés pergõtûzében áll, ezért az egyes írásokat tudományosan pontos jegyzetanyaggal és irodalomjegyzékkel látta el a szerzõ.
Elérhetőség: 34 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Tanulmányok a bibliai folklór és tárgytörténet körébõl.
Ha egy régen írt könyvet vagy régen történt eseményt élõvé akarok tenni, két kérdést kell tisztáznom: akkoriban hogyan gondolkodtak az emberek? Mit jelent ez ma?
A kötetben sorakozó 25 tanulmány a Biblia elsüllyedt világának néhány érdekességérõl tudósít, ezzel segít közelebbrõl megismerni a könyvek Könyvét. Olvasmányos, ésszerû írásokat tartalmaz érdekes témákról, olyanokról, amelyeken a mai Biblia-olvasó elcsodálkozhat. Viszont a Biblia ma is a pletykalapok és az áltudományos szenzációkeltés pergõtûzében áll, ezért az egyes írásokat tudományosan pontos jegyzetanyaggal és irodalomjegyzékkel látta el a szerzõ.
A könyv szórakoztatóan, derûsen bár, de tanítani akar, meg akarja szerettetni a Bibliát azokkal, akik sokszor unottan leteszik, arra panaszkodva, hogy a régi világot úgysem értik.

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés karton ragasztott
Méret 150 x 210 mm
Terjedelem 264 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!