Menü

Doug Batchelor: A kereszténység és az alkohol

Ár:
240 Ft
A keresztények között két ellentétes állásfoglalást figyelhetünk meg. Az egyik csoport azzal érvel, hogy Jézus is ivott bort, és mivel a keresztény ember Krisztus követõje, miért lenne tiltott számára az alkoholfogyasztás? A másik fél álláspontja a következõ: Az alkohol függõséget okozó, pusztító hatású kábítószer, amit egy õszinte keresztény semmilyen körülmények között nem fogyaszthat. A Biblia szerint megengedett-e a keresztényeknek az alkohol fogyasztás? Ha igen, mennyit lehet inni? Ez a sokat vitatott téma igen heves reakciókat váltott ki keresztény körökben.
Elérhetőség: 912 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A keresztények között két ellentétes állásfoglalást figyelhetünk meg. Az egyik csoport azzal érvel, hogy Jézus is ivott bort, és mivel a keresztény ember Krisztus követõje, miért lenne tiltott számára az alkoholfogyasztás? A másik fél álláspontja a következõ: Az alkohol függõséget okozó, pusztító hatású kábítószer, amit egy õszinte keresztény semmilyen körülmények között nem fogyaszthat.
A Biblia szerint megengedett-e a keresztényeknek az alkohol fogyasztás? Ha igen, mennyit lehet inni? Ez a sokat vitatott téma igen heves reakciókat váltott ki keresztény körökben.

Méret: A6
Terjedelem: 32 oldal

Paraméterek

Kiadó Felfedezések Alapítvány
Kötés tűzött
Méret 85 x 138 mm
Terjedelem 32 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!